Karhuissa ei kiusata
16.1.2021 10:43 Uutisointi / FBT Karhut united ry

Yhdenvertaisuus ja yhteistyö luovat turvallisen toimintaympäristön


Karhuissa tulemme panostamaan kiusaamattomuuteen hartiavoimin ja suurella sydämellä. Kiusaamista esiintyy siellä, missä ihmiset ovat tekemisissä keskenään. Asteittain kiusaamiseenkin on tullut uusia muotoja ja tapoja.

Erityisesti somessa tapahtuva kiusaaminen onlisääntynyt voimakkaasti lasten ja nuorten keskuudessa viime vuosien aikana.

Tarvitaan viisautta ja rohkeutta toimia, jotta voidaan luoda yhdenvertainen ja tasapuolinen toimintaympäristö kaikille harrastaa jaurheilla. On oltava tietoa, uskallusta puhua ja puuttua esiin tuleviin kiusaamistapauksiin ja siihen me Karhuissa pyrimme.

Tavoitteenamme on, että jokainen seuramme toimintaan osallistuva saa kasvaa ja harrastaa turvallisissa joukkueissa, missä jokainen saa rohkeasti olla oma itsensä, kokea itsensä arvostetuksi ja tärkeäksi juuri sellaisena kuin on. Seurassa on luotu toimintamalli, jossa matalalla kynnyksellä ja nopeasti puututaan mahdollisiin kiusaamistapauksiin. Kaikenlainen kiusaaminen ja siihen rinnastettava toiminta on haitallista ja voi vaurioittaa kohdettaan syvästikin.

Jokaisella Karhuorganisaatioon kuuluvalla on velvollisuus, olimme sitten valmentajia, toimihenkilöitä, urheilijoita, harrastajia tai huoltajia, tehdä omalta osaltamme parhaamme, ettei ainutkaan yksilö joutuisi kärsimään minkään asteisesta kiusaamisesta.

Karhujen kiusaamistapauksiin puuttumisen toimintaohje löytyy Jopoxin .materiaalipankista ja sen voit ladata myös TÄSTÄ


   
Lisää uutisia
FBT Karhut United ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat