Iloa Floorball Cup
6.9.2020 13:56 Uutisointi / C2 White (06)

Iloa Floorball Cup ja hopeamitalistit 2020

06 White osallistui jo perinteisesti Mynämäellä järjestettävään Iloa Floorball Cuppiin. Joukkueemme osallistui D1 kilpasarjaan, johon oli yhdistetty niin C2 ikäluokan poikia kuin D1 pelaajia.

Aamulla hyvissä ajoin saavuimme Mynämäelle, HaNi-Hallille, jossa päivä lähti hyvin käyntiin. Ensimmäinen vastustajamme oli SBS Masku, jonka voitimme lukemin 3-5. Toinen peli jatkui hyvällä temmolla FBC Turkua vastaan, peli päättyi 1-6 Karhujen hyväksi. Kolmannessa pelissä kohtasimme isäntäjoukkueen Wirmon, jonka kanssa saatiin hyvät mittelöt aikaiseksi, peli päättyi kuitenkin 0-0 tilanteeseen. Neljänteen peliin lähdettiin hieman hitaammalla temmolla ja vasta toisessa erässä saatiin vauhtia ja peli rullaamaan päättyen hienosti Karhuille 5-0. Lohkon voittajana jatkettiin välieriin. Siinä välissä oli kuitenkin lounastauon paikka. Nautimme lounaan paikallisessa, Tuomaksen Tuvassa.

Välierissä kohtasimme toistamiseen FBC Turun, joka laittoi hyvin kapuloita rattaisiin. Saimme kuitenkin ratkaistua tilanteen Karhuille 2-0 ja varmistimme sillä pääsyn kultapeliin. Tämä oli jo meille voiton paikka, niin hienosti kaikki pojat olivat suoriutuneet. Periksi ei annettu Wirmolle, jonka kohtasimme finaalissa. Paikkoja oli maalintekoon, mutta niin oli myös Wirmolla ja he onnistuivat ratkaisemaan pelin 1-4. Karhut onnistuivat nyt parantamaan viime vuotista nelossijaa hopeamitaliksi, hienoa!

Karhujen maalivahti Panu Kivinen teki loistavaa työtä maalissa ja hänet nimettiin D1 turnauksen Oxdog pelaajaksi. Myös hän ja Otto Ulenius valittiin kyseisen sarjan All stars kentälliseen. Onnea pojille!








   
Lisää uutisia
FBT Karhut United ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat